Magyar English
Organic Egészségközpont GAPS Terápia Gerson Terápia Cranio Sacralis Terápia Csak természetesen Oktatás Étrend-kiegészítők Kapcsolat Adatkezelési Tájékoztató

Étrend-kiegészítők

Egyre több kutatás igazolja, hogy szoros kapcsolat van a bélflóra egyensúlyának elvesztése és a legkülönfélébb emésztőszervi és az emésztéstől látszólag független betegségek (pl. fekélyek, IBS, Crohn betegség stb.) pszichiátriai (autizmus, figyelemzavar, skizofrénia stb.), reumás (pl. arthritis), ill. bőrbetegségek (pl. ekcéma), a vérszegénység stb.) kialakulása között..

A legújabb kutatási eredményekről az Origo-n lehetett olvasni:

http://www.origo.hu/egeszseg/20141128-probiotikumok-a-belbakteriumok-hatnak-a-mentalis-egeszsegre.html

A fagyasztva szárított baktériumok a potenciálisan káros baktériumok hatékony visszaszorításán keresztül segítenek helyreállítani a természetes bélflórát, a bélfal egészséges szerkezetét, és ezen keresztül hozzájárulhatnak az immunrendszer optimális működéséhez. Ez azért fontos, mert immunrendszerünk 70%-a a bélben található. Rendszeres szedésük kedvező élettani hatású: javulhat a laktóz-intolerancia, a különböző gyulladásos bélbetegségek (pl. colitis, IBS), megelőzhető a végbélrák, csökkenhet a vérnyomás és az allergia és az ekcéma kialakulásának esélye, erősödhet az immunrendszer, így megelőzhető számos fertőzés, és javulhat az ételek emészthetősége, ezáltal pl. az ásványi anyagok, nyomelemek és vitaminok felszívódása.

Életkorunk, étkezési szokásaink és emésztőrendszerünk állapota időről-időre változik. A fagyasztva szárított baktériumokat tartalmazó étrend-kiegészítők követik e változást, és biztosítják az életkornak (kisgyermek, gyermek, felnőtt, idősek) és az egészségi állapotnak megfelelő összetételű és mennyiségű baktériumtörzseket.

Kiváló minőségűek, nem tartalmaznak fermentált élelmiszereket, „táplálékgyógyszereket”, prebiotikumokat, vitaminokat vagy ásványi anyagokat, adalékanyagot, élesztőgombát, és frukto-oligoszacharidokat (FOS), csupán a lejárati idő végéig garantált hatással rendelkező tiszta, koncentrált, élő baktériumokat, melyek ráadásul ellenállnak a gyomorsavnak és a vékonybélbe kerülő epének, így nem tartalmaznak potenciálisan allergén bélvédő anyagokat sem.

Ilyen étrend-kiegészítők az Udo’s Choiceprobiotikumai:

  • Super 8 Plus
  • SuperBifido Plus
  • SuperToddler Plus gyermekeknek

Az alábbi három termék közül választhat, az egyes termékek részletes leírása a bal oldali mezők kiválasztásával könnyen elérhető. Amennyiben sikerült választania, a megrendelést azonnal feladhatja. Munkatársunk 24 órán belül jelentkezik, hogy egyeztesse az áruk átvételét és a fizetés módját.

Kizárólagos forgalmazó Magyarországon: Napsi Bt. 1036. Lajos u. 93-99. Tel: 06704543060 Fax: 413-1475 e-mail:     gero.maria@orek.hu

Miben segíthetünk?

Válassza ki az Önt érdeklő szakterületet: