Magyar English
Organic Egészségközpont GAPS Terápia Gerson Terápia Cranio Sacralis Terápia Csak természetesen Oktatás Étrend-kiegészítők Kapcsolat Adatkezelési Tájékoztató

Super 8 Plus

9.500,- FtUdo’s ChoiceSuper 8 Plus  étrend-kiegészítő,30 db kapszula,

A Super 8 Plus készítmény 16-55 év közötti felnőtteknek javasolt. Kapszulánként 25 milliárd élő sejtet tartalmaz.

OÉTI-notifikáció: 14741/2014. Kizárólagos forgalmazó Magyarországon: Napsi Bt, 1029. Dámvad u. 21. Tel: 06704543061,  e-mail: gero.maria@orek.hu

A termék leírása:

A Super 8 Plus nagy mikrobaszámú, fagyasztva szárított baktériumtörzs, mely magas koncentrációban tartalmaz Lactobacillusokat és Bifidobactériumokat, hogy támogassa az emésztést, a székletürítést és a vékonybél állapotát. A gyártó garantálja, hogy a gyártás időpontjában minden kapszula legalább 42 milliárd, a lejárat időpontjában pedig legalább 31 milliárd élő sejtet tartalmaz. A készítmény segít fenntartani az élesztőgombák egyensúlyát. Az élesztőgombák elszaporodása a bélflóra egyensúlyának felbomlásából ered, amit a modern étkezés, a klórozott víz, a stressz és a túlzott gyógyszerhasználat okozhat, és ami többek között fáradtsághoz, az immunrendszer meggyengüléséhez és bőrproblémák kialakulásához vezethet.

A készítmény nagy koncentrációban tartalmaz a fehérje, szénhidrát és zsír lebontásában szerepet játszó enzimeket és tejsavat is termelő Lactobacillusacidophilust, mely támogatja az emésztő- és az immunrendszer működését. Ezen baktérium megtalálható a joghurtokban és egyéb tejtermékekben, nagy mennyiségben azonban csak az étrend-kiegészítőkben szerepel. A Super 8 Plus  minden kapszulája 11,25 milliárd telepképző egységet (cfu) tartalmaz. Ha szervezetünkben alacsony e baktériumok száma, annak gyakran laktóz-intolerancia az eredménye.

A független laboratóriumi elemzés során igazolt garantált minőséget az oxidáció és a fény káros hatása ellen védő újrahasznosítható sötét üvegű és csavaros fémkupakos gondos csomagolás biztosítja.

Összetétel:

Hatóanyag (milliárd telepképző egység [mdcfu]):

 • §  Lactobacillusacidophylus                11,25 mdcfu
 • §  Lactobacillusrhamnosus                  6,25 mdcfu
 • §  Lactobacillusrhamnosus                  2,5 mdcfu
 • §  Lactobacillusplantarum                   1,75 mdcfu
 • §  Bifidobacteriumbifidum                   1,5 mdcfu
 • §  Lactobacilluscasei                           0,75 mdcfu
 • §  Bifidobacteriumlongum                   0,75 mdcfu
 • §  Lactobacillussalivarius                    0,25 mdcfu

Segédanyagok:

 • ·         aszkorbinsav
 • ·         szilikon-dioxid
 • ·         sztearinsav
 • ·         burgonyakeményítő alap
 • ·         hypromellose

Felhasználási javaslat: Napi 1-3 kapszula, étkezés után. Az ajánlott adagot ne lépje túl!

FIGYELMEZTETÉS:

Emésztési zavarok (pl. hosszan tartó hasmenés) estén hagyja abba a készítmény alkalmazását, és konzultáljon kezelőorvosával, gyógyszerészével.

Nem javasolt a következő panaszok esetén: hányinger, láz, hányás, véres, hasmenéses széklet, vagy erős hasi fájdalom. Használata nem javasolt, ha az immunrendszer működése gyengült (pl. AIDS, limfóma esetén), vagy hosszan tartó kortikoszteroidos kezelés mellett).

A terméket hűtőszekrényben kell tárolni.

A készítményt egyszerűen és gyorsan az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével rendelheti meg. Elküldés után munkatársunk a megadott elérhetőségen jelentkezik az átvétel és a fizetés egyeztetése céljából. Ára: 11.000,- Ft.

Amennyiben nem személyesen veszi át a terméket, postán is elküldjük, ez esetben, belföldi kézbesítés esetén, az alábbi postai költségekre számítson:

átutalásnál, normál küldeményként:          1.790,- Ft (2021-es postai díjszabás szerint)

utánvéttel, a postásnak történő készpénz-fizetéssel, 3.260,- Ft (2021-es postai díjszabás szerint.

Miben segíthetünk?

Válassza ki az Önt érdeklő szakterületet: