Magyar English
Organic Egészségközpont GAPS Terápia Gerson Terápia Cranio Sacralis Terápia Csak természetesen Oktatás Étrend-kiegészítők Kapcsolat Adatkezelési Tájékoztató

Super Bifido Plus

Udo’s ChoiceSuperBifido Plus étrend-kiegészítő, 30 db kapszula

A SuperBifido Pluskészítmény érzékeny bélrendszerrel rendelkező, 19 évnél idősebb felnőtteknek javasolt.

Kapszulánként 61 milliárd élő sejtet tartalmaz.

OÉTI-notifikáció: 14807/2014. Kizárólagos forgalmazó Magyarországon: Napsi Bt, 1029. Budapest, Dámvad u. 21..  Tel: 06704543060,    e-mail: gero.maria@orek.hu

A termék leírása:

A SuperBifido Plus nagy koncentrációban tartalmaz Bifidobacteriumokat. A múlt század végén felfedezték, hogy a bifidobaktériumok létfontosságú szerepet töltenek be a humán emésztőcsatorna egészségének fenntartásában és megőrzésében. Annak ellenére, hogy születésünk után nem sokkal a teljes bél mikroflóra 95%-át bifidobaktériumok adják, e baktériumok populációja felnőttekben a kor előrehaladtával egyre csökken.

Bizonyítékok támasztják alá, hogy a készítmény bifidobaktérium kombinációja az egészséges bélflóra összetételének megőrzésével segít csökkenteni az utazások alkalmával esetleg fellépő hasmenést, a laktóz intoleranciát, miközben javítja az immunrendszer működését. A készítmény baktérium törzseit és koncentrációjukat úgy állították össze, hogy kedvező hatással legyenek a vastagbél egészségi állapotára, hogy támogassák az emésztést, a székletürítést. A készítmény maximálisan segíti az alsó bélszakasz működését, érzékeny bélrendszerrel rendelkező, 19 évesnél idősebb felnőttekben.

A gyártó garantálja, hogy a gyártás időpontjában minden kapszula legalább 102 milliárd, a lejárat időpontjában pedig legalább 61 milliárd élő sejtet tartalmaz.

A SuperBifido Plus nyolc baktérium törzset tartalmaz az egészséges bélflóra helyreállítása céljából. Ezek közül három, a Bifidobacteriumbreve, a Bifidobacteriumbifidum, és a Bifidobacteriumlongum, a készítmény teljes élősejt számának közel 60%-át teszi ki, kb. 42 milliárd sejtet.

A független laboratóriumi elemzés során igazolt garantált minőséget az oxidáció és a fény káros hatása ellen védő újrahasznosítható sötét üvegű és csavaros fémkupakos gondos csomagolás biztosítja.

 

Összetétel:

Aktív hatóanyag (milliárd telepkéző egység (mdcfu)):

 •                         Bifidobacteriumbreve                        27,45 mdcfu
 •                         Bifidobacteriumlongum                    12,2 mdcfu
 •                         Bifidobacteriumbifidum                    9,15 mdcfu
 •                         Lactobacilluscasei                             4,88 mdcfu
 •                         Lactobacillusrhamnosus                   2,44 mdcfu
 •                         Lactobacillusacidophillus                 1,3 mdcfu
 •                         Lactobacillusplantarum                    1,83 mdcfu
 •                         Lactobacillussalivarius                     1,22 mdcfu
 • Segédanyagok:
 • aszkorbinsav
 • szilikon-dioxid
 • sztearinsav
 • burgonyakeményítő alap
 • hypromellose

Felhasználási javaslat: Napi 1 kapszula, étkezés után. Az ajánlott adagot ne lépje túl!

A készíményt egyszerűen és gyorsan az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével rendelheti meg. Elküldés után munkatársunk a megadott elérhetőségen jelentkezik az átvétel és a fizetés egyeztetése céljából. Ára: 14.000,-Ft/db

Amennyiben nem személyesen veszi át a terméket, postán is elküldjük, ez esetben, belföldi kézbesítés esetén, az alábbi postai költségekre számítson:

átutalásná, normál küldeményként:          1.790,- Ft (2021-es postai díjszabás szerint)

utánvéttel, a postásnak történő készpénz-fizetéssel:   3.260,- Ft (2021-es postai díjszabás szerint)

Miben segíthetünk?

Válassza ki az Önt érdeklő szakterületet: