Magyar English
Organic Egészségközpont GAPS Terápia Gerson Terápia Cranio Sacralis Terápia Csak természetesen Oktatás Étrend-kiegészítők Kapcsolat Adatkezelési Tájékoztató

Super Children

Udo’s Choice Super Children's  étrend-kiegészítő, 60 db kapszula

A Super Children készítmény 4 év feletti gyermekeknek javasolt. Kapszulánként 5 milliárd élő sejtet tartalmaz.

OGYÉI bejelentés: 2016. november 16. 

Kizárólagos forgalmazó Magyarországon: Napsi Bt, 1029. Dámvad u. 21. Tel: 06704543061,    e-mail: gero.maria@orek.hu

A termék leírása:

A Super Children's nagy mikrobaszámú, fagyasztva szárított baktériumtörzs, mely magas koncentrációban tartalmaz Lactobacillusokat és Bifidobactériumokat, hogy támogassa az emésztést, a székletürítést és a vékonybél állapotát. A gyártó garantálja, hogy a gyártás időpontjában minden kapszula legalább 5 milliárd, a lejárat időpontjában pedig legalább 3 milliárd élő sejtet tartalmaz. A készítmény segít fenntartani az élesztőgombák egyensúlyát. Az élesztőgombák elszaporodása a bélflóra egyensúlyának felbomlásából ered, amit a modern étkezés, a klórozott víz, a stressz és a túlzott gyógyszerhasználat okozhat, és ami többek között fáradtsághoz, az immunrendszer meggyengüléséhez és bőrproblémák kialakulásához vezethet.

A készítmény nagy koncentrációban tartalmaz a fehérje, szénhidrát és zsír lebontásában szerepet játszó enzimeket és tejsavat is termelő Lactobacillusacidophilust, mely támogatja az emésztő- és az immunrendszer működését. Ezen baktérium megtalálható a joghurtokban és egyéb tejtermékekben, nagy mennyiségben azonban csak az étrend-kiegészítőkben szerepel. A Super Children's  minden kapszulája 5 milliárd telepképző egységet (cfu) tartalmaz. Ha szervezetünkben alacsony e baktériumok száma, annak gyakran laktóz-intolerancia az eredménye.

A független laboratóriumi elemzés során igazolt garantált minőséget az oxidáció és a fény káros hatása ellen védő újrahasznosítható sötét üvegű és csavaros fémkupakos gondos csomagolás biztosítja.

Összetétel:

Hatóanyag (millió)

 • Lactobacilluscasei                           900 millió
 • Lactobacillusrhamnosus                  750 millió
 • Lactobacillusacidophylus                 600 millió
 • Lactobacillusplantarum                    300 millió
 • Bifidobacteriumbifidum                    150 millió
 • Bifidobacteriumbreve                      150 millió

Segédanyagok:

 • aszkorbinsav
 • szilikon-dioxid
 • sztearinsav
 • burgonyakeményítő alap
 • hypromellóz

Felhasználási javaslat: Napi 1-3 kapszula, étkezés után. Az ajánlott adagot ne lépje túl!

FIGYELMEZTETÉS:

Emésztési zavarok (pl. hosszan tartó hasmenés) estén hagyja abba a készítmény alkalmazását, és konzultáljon kezelőorvosával, gyógyszerészével.

Nem javasolt a következő panaszok esetén: hányinger, láz, hányás, véres, hasmenéses széklet, vagy erős hasi fájdalom. Használata nem javasolt, ha az immunrendszer működése gyengült (pl. AIDS, limfóma esetén), vagy hosszan tartó kortikoszteroidos kezelés mellett).

A terméket hűtőszekrényben kell tárolni.

A készítményt egyszerűen és gyorsan az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével rendelheti meg. Elküldés után munkatársunk a megadott elérhetőségen jelentkezik az átvétel és a fizetés egyeztetése céljából. Ára: 8.000,- Ft.

Amennyiben nem személyesen veszi át a terméket, postán is elküldjük, ez esetben, belföldi kézbesítés esetén, az alábbi postai költségekre számítson:

átutalásnál, normál küldeményként:   1.790,- Ft (2021-es postai díjszabás szerint)

utánvéttel, a postásnak történő készpénz-fizetéssel:   3.260,- Ft (2021-es postai díjszabás szerint)

Miben segíthetünk?

Válassza ki az Önt érdeklő szakterületet: