Magyar English
Organic Egészségközpont GAPS Terápia Gerson Terápia Cranio Sacralis Terápia Csak természetesen Oktatás Étrend-kiegészítők Kapcsolat Adatkezelési Tájékoztató

Super Toddler Plus gyermekeknek

Udo’s ChoiceSuper étrend-kiegészítő gyermekeknek, 75 g por

A Super Gyermek Probiotikum 1-3 éves korú gyermekeknek javasolt.

Grammonként 1,7 milliárd élő sejtet tartalmaz.

OÉTI-notifikáció: 14808/2014. Kizárólagos forgalmazó Magyarországon: Napsi Bt, 1029. Budapest, Dámvad u. 21.  Tel: 06704543060,   Fax: 790-1019,  e-mail: gero.maria@orek.hu

A termék leírása:

A termék Bifidobacteriuminfantist tartalmaz. Ez a baktérium a kisgyermekek vastagbelében talált egyik legfontosabb mikroorganizmus. A készítmény a császármetszéssel született és a tápszerrel etetett csecsemőkben emeli a B. infantis amúgy alacsony számát, hogy a szoptatott, egészséges csecsemők bélflórájához hasonló mikroflórával rendelkezzenek.

A nemkívánatos baktériumok elszaporodása a bélflóra egyensúlyának felborulásához vezet. A készítmény hatékonyan segíten visszaszorítani az emésztőcsatornában található potenciálisan káros baktériumokat, gátolják azok elszaporodását. Egyéb kedvező hatásuk mellett pl. optimalizálják az immunrendszer működését. Segíti a fehérjék, szénhidrátok és zsírok teljes emésztését, a tápanyagok felszívódását, és a rendszeres bélmozgást.

A koncentrált por alakú készítmény könnyen hozzáadható dzsúszokhoz, tejhez, gyümölcs turmixokhoz és joghurthoz.

A független laboratóriumi elemzés során igazolt, garantált minőséget az oxidáció és a fény káros hatása ellen védő újrahasznosítható sötét üvegű és csavaros fémkupakos gondos csomagolás biztosítja.

Összetétel:

Aktív hatóanyag (telepképző egység (cfu)):

  • Lactobacillus casei595 millió cfu
  • Lactobacillus rhamnosus425 millió cfu
  • Lactobacillusacidophylus  255 millió cfu
  • Bifidobacterium infantis255 millió cfu
  • Bifidobacterium bifidum85 millió cfu
  • Bifidobacterium breve85 millió cfu

Segédanyagok:

  • maltodextrin
  • aszkorbinsav
  • szilikon-dioxid

Felhasználási javaslat: Gyermekeknek (1-3 éves korig) oldjon föl 1,5 g (1/2 teáskanál) port csecsemőtápszerben, anyatejben vagy egyéb folyadékban. Naponta egyszer-kétszer alkalmazza.

FIGYELMEZTETÉS:

Emésztési zavarok (pl. hosszan tartó hasmenés) estén hagyja abba a készítmény alkalmazását, és konzultáljon kezelőorvosával, gyógyszerészével.

Nem javasolt a következő panaszok esetén: hányinger, láz, hányás, véres, hasmenéses széklet, vagy erős hasi fájdalom. Használata nem javasolt, ha az immunrendszer működése gyengült (pl. AIDS, limfóma esetén), vagy hosszan tartó kortikoszteroidos kezelés mellett).

A terméket hűtőszekrényben kell tárolni.

A SuperToddler Plus készíményt egyszerűen és gyorsan az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével rendelheti meg. Elküldés után munkatársunk a megadott elérhetőségen jelentkezik az átvétel és a fizetés egyeztetése céljából. Ára: 8.500,- Ft

Amennyiben nem személyesen veszi át a terméket, postán is elküldjük, ez esetben, belföldi kézbesítés esetén, az alábbi postai költségekre számítson:

átutalásnál, normál küldeményként:          1.790,- Ft (2021-es postai díjszabás szerint)

utánvéttel, a postásnak történő készpénz-fizetéssel:   3.260,- Ft (2021-es postai díjszabás szerint)

Miben segíthetünk?

Válassza ki az Önt érdeklő szakterületet: