Magyar English
Organic Egészségközpont GAPS Terápia Gerson Terápia Cranio Sacralis Terápia Csak természetesen Oktatás Étrend-kiegészítők Kapcsolat Adatkezelési Tájékoztató

A GAPS terápia élettani alapjai - szakmai előadás

A GAPS-diéta bizonyítottan, sikerrel alkalmazható a központi idegrendszeri betegségek (tanulási nehézségek, viselkedési zavarok, autizmus, hiperaktivitás, dyslexia, dyspraxia, a sclerosis multiplex, függőségek, depresszió) esetén. A diéta az egészséges bélflóra visszaállítását célozza, mellyel az emésztőrendszeri betegségek (az I. típusú diabetes, Chron-betegség, vastagbélgyulladás, étel-intolerancia) és a nem közvetlenül emésztőrendszeri betegségek (reumatoid arthritis, asztma, ekcéma, bőrgyulladások, különböző allergiák,) is gyógyíthatóak.

Az Organic Egészségközpont havonta egy alkalommal 6 órás képzést tart mindazok számára, akik meg szeretnék ismerni a terápia élettani hátterét. Különösen a nem természettudományos képzettségű partnereinknek, betegeknek, terapeutáknak, segítő családtagoknak, szülőknek ajánljuk.

A következő képzést várhatóan 2017 nyarán tartjuk.

 

A képzés helye: 1029. Budapest, II. Adyliget, Birsalma u. 6.

A képzés díja: 10.000,- Ft.

A regisztrációhoz kérjük, töltse ki és küldje el az alábbi adatokat! (A képzés időpontja a résztvevők számától függően változhat)

Miben segíthetünk?

Válassza ki az Önt érdeklő szakterületet: