Magyar English
Organic Egészségközpont GAPS Terápia Gerson Terápia Cranio Sacralis Terápia Csak természetesen Oktatás Étrend-kiegészítők Kapcsolat Adatkezelési Tájékoztató

Csak természetesen

A kezelések lényege a holisztikus megközelítés, amely nem magára a betegségre (pl. daganatra, cukorbetegségre, arthritisre), hanem a teljes szervezetre koncentrál, képessé téve arra, hogy a betegséget saját maga küzdje le.

Sikerünk titka abban áll, hogy a gyógyuláshoz a lehető legnagyobb mentális és információs támogatást nyújtjuk, a szakorvosi ellátásra támaszkodva, azt segítve, kiegészítve. Betegeink maguk is aktívan közreműködnek gyógyulásukban, szervezetük erősítésében, elegendő időt szánva a kölcsönös tájékoztatásra. Szükség esetén hosszabb időtartamú, komplex immunerősítő terápiához, tisztítókúrához nyújtunk szakszerű, folyamatos támogatást. Bármely egészségügyi probléma esetén annak okát, eredetét próbáljuk felderíteni. A gyógyulás leghatékonyabb természetes módszerét személyre szabottan, a pácienssel együttműködve dolgozzuk ki.

Miben segíthetünk?

Válassza ki az Önt érdeklő szakterületet: