Magyar English
Organic Egészségközpont GAPS Terápia Cranio Sacralis Terápia Gerson Terápia Csak természetesen Oktatás Étrend-kiegészítők Kapcsolat Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Adatkezelő neve: Napsi Bt.

Adatkezelő elérhetősége: 1029. Dámvad u. 21.

Adatkezelő képviselője: Gerő Péter ügyvezető igazgató

Adatkezelő elérhetősége: gero.peter@gestor.hu

Tisztelt Páciensünk !

Tájékoztatjuk arról, hogy ellátása során az alábbi személyes adatait kezeljük Önről :

1. EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ ADATOK

·       Az adatkezelés célja: Egészségügyi ellátás

·       Az adatkezelés jogalapja: 1997. évi CLIV. törvény az egészségügyről

·       Érintettek kategóriái: Az ellátást igénybevevők

·       Kezelt személyes adatok: név, lakóhely, születési dátum, telefonszám, e-mail cím, ellátással összefüggő adatok

·       A személyes adatok címzettje: Napsi Bt

·       Adatkezelés időtartama: 1997. évi XLVII. törvény az egészségügyi és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok kezeléséről és védelméről szabályozott időtartamban.

·       Érintetti jogok: hozzáférés, helyesbítés, törlést nem kérhet a jogszabályban kötelezően meghatározott tárolási időn belül.

·       Panaszkezelés: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hivatal www.naih.hu

2. SZÁMLÁKKAL ÖSSZEFÜGGŐ ADATOK

·       Az adatkezelés célja: adó- és számviteli kötelezettségek teljesítése

·       Az adatkezelés jogalapja: 2007. évi CXXVII. az általános forgalmi adóról szóló törvény, valamint 2000. C. törvény a számvitelről

·       Érintettek kategóriái: Az ellátást igénybevevők

·       Kezelt személyes adatok: név, lakcím

·       A személyes adatok címzettje: Könyvelő

·       Adatfeldolgozó: Ecopartners Kft

·       Adatkezelés időtartama: 2007. évi CXXVII. az általános forgalmi adóról szóló törvény (különös tekintettel a nyugta és számla megőrzési kötelezettségeire), valamint 2000. C. törvény a számvitelről (a bizonylatok megőrzése 169 §.)

·       Érintetti jogok: hozzáférés, helyesbítés, törlést nem kérhet a jogszabályban kötelezően meghatározott tárolási időn belül

·       Panaszkezelés: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hivatal www.naih.hu

Miben segíthetünk?

Válassza ki az Önt érdeklő szakterületet: