Magyar English
Organic Egészségközpont GAPS Terápia Gerson Terápia Cranio Sacralis Terápia Csak természetesen Oktatás Étrend-kiegészítők Kapcsolat Adatkezelési Tájékoztató

Kapcsolat

Érdeklődjön közvetlenül e-mailben, telefonon, vagy személyesen! Munkatársainkkal várjuk szeretettel!

Gerő Mária                                                                            
biológia-kémia szakos tanár, természetgyógyász, GAPS-terapeuta,Gerson terapeuta, Cranio Sacralis terapeuta
 

telefon: 06-70-454-3061,

e-mail: gero.maria@orek.hu 
Internet: www.orek.hu

Facebookon itt várunk: Organic Egészségközpont

Rendelőnk címe:  Budapest, II. Adyliget, Birsalma u. 6.

Konzultáció, kezelés, tanácsadás előzetes időpont-egyeztetés alapján (ha a jobb oldali mezőben küld üzenetet, azt azonnal megkapjuk)

A rendelő megközelítése tömegközlekedési eszközzel:

61-es villamossal a Hűvösvölgyi végállomásig, (Moszkva tértől kb 20 perc), onnan a 63-as autóbusszal az Adyliget-megállónál kell leszállni. (kb 5 perc). A buszmegálló felől a 2. utca balra a Dámvad utca, ezzel jobbra párhuzamos a Birsalma utca. A 6. sz. kapun ez a tábla áll: Organic Egészségközpont.

A rendelő megközelítése autóval:

Autóval Buda felől végig kell jönni a Hűvösvölgyi úton, s a MOL-benzinkútnál a bal oldalon kell továbbhaladni. Elhagyva a Nagyrétet, egy körforgalom után egyenesen tovább Nagykovácsi felé, a körforgalomtól kb. 3 perc Adyliget, s a Dámvad utcánál balra, ez előzőek szerint.

Az M1-M7 autópálya felől Törökbálint-Budakeszi útvonalon kell jönni, s Budakeszi után a Petneházi rét felé kell balra fordulni, Nagykovácsi irányába. Ez az út a fenti körforgalomhoz vezet (kb 5 perc) onnan, majd tovább Nagykovácsi-Adyliget felé, az előzőek szerint.


Nagyobb térképre váltás

Miben segíthetünk?

Válassza ki az Önt érdeklő szakterületet: