Magyar English
Organic Egészségközpont GAPS Terápia Gerson Terápia Cranio Sacralis Terápia Csak természetesen Oktatás Étrend-kiegészítők Kapcsolat Adatkezelési Tájékoztató

Az Organic Egészségközpont az egyéb-humán egészségügyi ellátás során az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. Törvény 104.§.-ában szabályozott, a nem-konvencionális eljárások körébe tartozó gyógyító és életminőség javító szolgáltatást végez.

Szakmai programja szerint egészségesek és betegek számára kínál szelíd, természetes gyógymódokat. Fő tevékenysége az életmód-és táplálkozási tanácsadás, az immunrendszer erősítése. Céljai eléréséhez személyre szabott protokoll szerint ajánl speciális diétákat, kúrákat, eljárásokat, felhasználva a Cranio Sacralis Terápia, a komplex Gerson-terápia, valamint a GAPS-diéta nyújtotta lehetőségeket. 

A kezelések lényege a holisztikus megközelítés, amely nem magára a betegségre (pl. daganatra, cukorbetegségre, arthritis-ra), hanem a teljes szervezetre koncentrál, képessé téve arra, hogy a betegséget saját maga küzdje le.

Sikerünk titka abban áll, hogy a gyógyuláshoz a lehető legnagyobb mentális és információs támogatást nyújtjuk, a szakorvosi ellátásra támaszkodva, azt segítve, kiegészítve. Betegeink maguk is aktívan közreműködnek gyógyulásukban, szervezetük erősítésében, elegendő időt szánva a kölcsönös tájékoztatásra. Szükség esetén hosszabb időtartamú, komplex immunerősítő terápiához, tisztítókúrához nyújtunk szakszerű, folyamatos támogatást. Bármely egészségügyi probléma esetén annak okát, eredetét próbáljuk felderíteni. A gyógyulás leghatékonyabb természetes módszerét személyre szabottan, a pácienssel együttműködve dolgozzuk ki.

dr. Gerson-nal egyetértek abban, hogy a degeneratív és rákos megbetegedések oka a természetellenes táplálkozás. Hiszem, hogy az embereknek – régi szokás szerint – össze kell fogniuk és humanitárius célból olyan táplálékkal kell ellátniuk családjukat, amely természetes és annyira feldolgozatlan, amennyire csak lehetséges. 
                                                                                                                                                            Gerő Mária

 

Miben segíthetünk?

Válassza ki az Önt érdeklő szakterületet: