Magyar English
Organic Egészségközpont GAPS Terápia Gerson Terápia Cranio Sacralis Terápia Csak természetesen Oktatás Étrend-kiegészítők Kapcsolat Adatkezelési Tájékoztató

Prevenció

Hogyan lehet megelőzni a mai világ rémisztő betegségeinek a kialakulását? Ha megértjük, hogy az emberi szervezetben megvan az a lehetőség, hogy ami egyszer elromlott, azt a szervezet maga is képes helyreállítani, és ha képesek vagyunk a szervezet működését a természetes alapállapotba visszahozni, akkor bármilyen vegyszerezett táplálékkal is érintkezünk, a saját, jól működő méregtelenítő csatornáinkon ezek a káros anyagok kikerülnek a szervezetből, s a rendszer nem engedi, hogy beépüljenek sejten belülre.

A cél az, hogy ezt a méregtelenítő rendszert munkába tudjuk állítani. Ehhez az egészséges szervezet esetében semmi másra nincs szükség, mint évenként legalább kétszer tisztítókúrával a rendszert karban tartani.

Egészségünk védelme szempontjából az emésztőrendszerünk karbantartása kulcsfontosságú. Egy jól működő, egészséges bélflóra nemcsak a patogén kórokozókat tartja kordában, hanem a bélfal épségét is óvja, így azon a patogén mikróbák toxinjai nem tudnak átjutni. A természet ezt teszi, a legokosabb, ha megpróbáljuk követni.

Miben segíthetünk?

Válassza ki az Önt érdeklő szakterületet: