Magyar English
Organic Egészségközpont GAPS Terápia Gerson Terápia Cranio Sacralis Terápia Csak természetesen Oktatás Étrend-kiegészítők Kapcsolat Adatkezelési Tájékoztató

GAPS Training Program

Várjuk GAPS felkészítő programunkon!

Az egyhetes program során a GAPS™ táplálkozási protokollját követve személyre szóló étrendet alakítunk ki, melyet a továbbiakban otthonában folytathat. A GAPS terápia (Bél és Pszichológiai Szindróma™) Dr. Natasha Campbell McBride ideggyógyász és gasztro-enterológus koncepciója alapján kidolgozott rendszerben történik, a  GAPS™  protokollban jártas okleveles szakemberek irányításával.

A terápia főzési technikáit a résztvevők délelőttönként sajátítják el, az általános élettani ismereteket délutánonként hallgatják. A kúra alatt folyamatosan van lehetőség egyéni konzultációkra, ill. csoportos tréningekre is. A résztvevők – állapotuktól függően – személyre szabott diétát kapnak, s a konzultációk során készülnek fel az otthoni, hosszabb időszakot átölelő diétára.

Elhelyezés: a nyugat-magyarországi, vas megyei Gyanógeregye községben, csendes, nyugodt, puritán falusi környezetben

A szabadidőben lehetőség van cranio-sacralis terápia, ill. masszázsok igénybe vételére, valamint sportolni is lehet, mint pl. úszás, vizitorna, asztalitenisz, tollaslabda, kerékpár.

Miben segíthetünk?

Válassza ki az Önt érdeklő szakterületet: